Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: پروژه هتل چهارستاره و پارک آبی یاسوج 45 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گزارش ایسنا،محمود باقری در نشست فعالان و مسئولان حوزه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد بارحمانی موحد، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: پروژه هتل چهارستاره و پارک آبی یاسوج از مهمترین پروژه‌های این بخش است که هم‌اکنون حدود 45 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اقدامات مختلفی در حوزه گردشگری استان در حال اجراست، بیان کرد: اختصاص تسهیلات در زمینه توسعه صنایع دستی از ۷۰ میلیون تومان در سال ۹۲ به حدود پنج میلیارد تومان در سال ۹۵ افزایش یافت.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: برای نخستین بار ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات از طریق صندوق توسعه ملی در راستای توسعه زیرساخت‌های گردشگری استان تخصیص یافت.تعداد اماکن و اقامتگاه‌های گردشگری استان از جمله هتل‌ها، سفره‌خانه‌های سنتی، هتل آپارتمان‌ها و اقامتگاه‌های بومگردی در سال‌های اخیر نسبت به سال 92 به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

وی ادامه داد: ۴۷ پرونده در راستای تأسیس اقامتگاه‌های بوم‌گردی در استان تشکیل شده که از این تعداد تاکنون دو اقامتگاه بوم‌گردی افتتاح و راه اندازی شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: جشنواره ملی کوچ عشایر تیرماه امسال در یاسوج برگزار می‌شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: یکی از مهمترین محورهای اصلی توسعه این استان بخش گردشگری است.

به گزارش ایسنا،سیدموسی خادمی در نشست فعالان صنعت گردشگری که با حضور معاون گردشگری کشور در یاسوج برگزار شد، افزود: آمایش سرزمین نشان می‌دهد که باید گردشگری به عنوان محور اصلی توسعه استان قرار بگیرد.

وی بیان کرد: قرار گرفتن گردشگری حداقل در شهرستان‌های بویراحمد و دنا به عنوان محور توسعه لازم است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد، وجود عشایر را یک ظرفیت مناسب در حوزه گردشگری استان دانست و خاطرنشان کرد: دوستانه ترین رابطه با طبیعت را گردشگری دارد و ما موظف به حفظ آن هستیم.

خادمی تصریح کرد: تاکید رئیس جمهور در سخنانش در رابطه با استان کهگیلویه و بویراحمد در حوزه گردشگری است و باید استان را هدف گردشگری قرار دهیم و در حوزه گردشگری برند سازی کنیم.

وی ادامه داد: در سفر ریاست جمهور به استان در راستای توسعه زیرساخت های گردشگری استان ۱۰ میلیارد تومان به استان اختصاص یافت و پرداخت شد. پروژه های این حوزه به بهبود زیرساخت‌های گردشگری کمک فراوانی می‌کند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: با هدف توانمند سازی تشکل ها ۷۰۰ میلیون تومان قرارداد با آنها منعقد شد که تشکل های گردشگری هم قسمتی از آن هستند.اگر سرمایه گذاری لازم و توسعه نرم افزاری و زیرساختی در بخش گردشگری انجام شود بخش عمده ای از مشکل اشتغال استان حل می‌شود.

عکس خبر تزئینی است.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۱۸۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلاتکلیفی ۸ ماهه یک مصوبه مهم زیست‌محیطی در استانداری کهگیلویه و بویراحمد

مسئول دبیرخانه مدیریت زیست‌بومی تالاب‌های محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد گفت: برنامه مدیریت تالاب‌های استان با محوریت گردشگری در سازمان حفاظت محیط زیست کشور تصویب و برای اجرا به استان ابلاغ شد، اما استانداری کهگیلویه و بویراحمد با گذشت هشت ماه از این ابلاغ، هنوز اقدامی انجام نداده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، مسعود حاتمی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تالاب‌های «مورزرد»، «شرم درنگ زیلایی»، «برم الوان بهمئی» و مجموعه «کوه گل دنا» به دلیل ویژگی‌های اکولوژیکی، موقعیت جغرافیایی، جاذبه‌های خاص و منحصربه‌فرد می‌تواند نقش مهمی در تأمین معیشت جوامع محلی به‌واسطه توسعه گردشگری پایدار و جامعه‌محور داشته باشند.

وی افزود: اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان در راستای حفاظت و بهره‌برداری خردمندانه از تالاب‌های استان از سال ۱۴۰۲ اقدام به تدوین برنامه جامع مدیریت زیست‌بومی حوضه آبریز برای سه تالاب «برم الوان»، «مورزرد» و «شرم درنگ زیلایی» با همکاری همه ذی‌نفعان شامل دولتی و خصوصی به‌خصوص جوامع محلی حاشیه تالاب‌ها کرده است.

مسئول دبیرخانه مدیریت زیست‌بومی تالاب‌های محیط زیست، کهگیلویه و بویراحمد گفت: تدوین و اجرای این برنامه‌ها می‌تواند ضمن حفاظت از تالاب‌های استان، چارچوبی برای مدیریت بهره‌برداری خردمندانه و مسئولانه با همکاری همه ذی‌نفعان در تالاب‌های استان را فراهم آورد.

وی تصریح کرد: در این راستا برنامه مدیریت تالاب‌های استان با محوریت گردشگری جامعه‌محور و توسعه الگوهای نمونه گردشگری طبیعت‌محور تالابی و حمایت از معیشت‌های پایدار جوامع محلی در سازمان حفاظت محیط زیست کشور تصویب و برای اجرا به استان ابلاغ شد.

حاتمی خاطرنشان کرد: این مصوبه برای اجرا نیاز به تصویب در کارگروه امور زیربنایی استان دارد که با وجود گذشت هشت ماه از ابلاغ این مصوبه از طرف سازمان حفاظت محیط زیست، همچنان در اتاق‌های استانداری کهگیلویه و بویراحمد خاک می‌خورد و چشم‌انتظار و بلاتکلیف است.

کد خبر 751382

دیگر خبرها

  • «سد باهوش» ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پروژه پایانه صادرات و ترانزیت در بوشهر ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • اعلام وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی
  • وضعیت نامناسب دفن زباله در استان به دستگاه قضایی اعلام شد
  • وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی اعلام شد
  • تجلیل از معلمان نمونه کشوری و استانی در یاسوج+تصاویر
  • بلاتکلیفی ۸ ماهه یک مصوبه مهم زیست‌محیطی در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
  • گام‌های نهایی برای سر آمدن انتظار چندساله؛ فقط یک ماه تا افتتاح پل چهارم بشار
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ۷۲۱آموزش دهنده در حوزه سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند